FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Krka 4:0

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 13. KOLO
sobota, 05.10.2013 ob 19:00
Športni park Domžale, 500 gledalcev
Strelec: 1:0 Parker 53', 2:0 Parker 62', 3:0 S. Vuk 72', 4:0 Husmani 83'

Sodniki:
Damir Skomina (Koper), Jure Praprotnik (Ljubljana), Andraž Kovačič (Preserje). Četrti sodnik: Dragoslav Perić (Kranj). Delegat: Jože Tomšič (Ljubljana).

Domžale - Krka 4:0

DOMŽALE
KRKA
41 Vidmar Nejc 31 Obradović Matko
2 Skubic Nejc 6 Volarič Luka 
5 Zec Darko 8 Maroševič Josip 
7 Požeg Vancaš Rudi 9 Košnik Anže
10 Vuk Slobodan 10 Mojstrović Denis
11 Mijić Miloš 11 Ihbeisheh Jaka 
23 Parker Joshua Kevin Stanley 14 Novosel Andrija
37 Majer Žan 20 Mbognou Thierry Alain
64 Janža Erik 21 Cvijanović Miroslav
88 Korun Uroš 90 Ivanković Vedran
90 Husmani Zeni 99 Ranič Saša


1 Balažič Izidor 68 Vidergar Tomaž
9 Vuk Goran 17 Dežmar Danijel
18 Pihler Aleks 19 Kramar Urban
27 Dobrovoljc Gaber 27 Bešič Adnan
29 Balkovec Jure 28 Lekič Ognjen
92 Kous Žiga 33 Gojkovič Nebojša
99 Banović Igor 44 Medved Klemen

Strelci: 1:0 Parker 53', 2:0 Parker 62', 3:0 S. Vuk 72', 4:0 Husmani 83'
Menjave:
Domžale: Mijić - Kous 46', Parker - G. Vuk 77', S. Vuk - Balkovec 84'
Krka: Marošević - Bešić 55', Novosel - Medved 60', Mbognou - Dežmar 76'
Rumena kartona: Parker 14', Skubic 74', Korun 90+2'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Nogometnega kluba Domžale zaradi okrevanja po poškodbi ni Marka Kovjenića, Tadeja Remsa in Draška Božovića. Drago Gabrić in Anže Jelar sta zbolela.


90+3. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme in Domžalčani so dosegli najvišjo prvenstveno zmago v sezoni.

90+2. minuta: Zaradi prekrška na polovici Domžal je rumeni karton prejel Uroš Korun.

90. minuta: Za Krko je iz neposredne bližine z glavo mimo desne vratnice streljal Bešić. Na drugi strani pa je nevarno poizkušal Goran Vuk, ki je z vrha kazenskega prostora meril mimo leve vratnice.

84. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Jure Balkovec.

4:0 Husmani; 83. minuta:
Goran Vuk je prodrl po levi strani. Na vrhu kazenskega prostora je podal v sredino do brata Slobodana. Ta je na kratko žogo namestil Husmaniju, ki je s pravim projektilom z 18 metrov neubranljivo zadel desni kot nemočnega vratarja Obradovića.

81. minuta: Mojstrovič je prodrl po desni strani polovice Domžal. Z roba kazenskega prostora je močno streljal v dolgi kot. Žogi je med potjo s peto smer nekoliko spremenil še Košnik, a je ta vseeno zletela mimo desne vratnice.

77. minuta: V ekipi Domžal je dvakratnega strelca Joshuo Parkerja zamenjal Goran Vuk.

76. minuta: V ekipi Krke je Mbognuja zamenjal Dežmar.

74. minuta: V ekipi Domžal je rumeni karton prejel Nejc Skubic.

74. minuta: Požeg Vancaš je na polovici Domžal ukradel žogo gostujočim igralcem. Podal je na vrh kazenskega prostora, kjer je ob Slobodanu Vuku žogo izbil vratar Obradović. Slednji je po strelih Husmanija in Požega Vancaša dvakrat posredoval še izven svojega kazenskega prostora.

3:0 S. Vuk; 72. minuta: Domžalčani so izpeljali nov nevaren protinapad. Tokrat je Parker podal do Slobodana Vuka, ki je sam krenil proti gostujočim vratom. S preigravanjem v desno je obšel tudi vratarja Obradoviča in poslal žogo v prazno mrežo.

69. minuta: Cvijanović je nekoliko nespretno žogo odbil v kot. Po podaji Janže je na prvi vratnici uspešno odbil Bešić.

67. minuta: Košnik je bil v prodoru na levi strani kazenskega prostora Domžal. Žogo mu je izpod nog v kot odbil Korun. Po podaji Raniča je na vrhu kazenskega prostora odbil Požeg Vancaš.

65. minuta: Bešić je prodiral na polovici Domžal. 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel, a vratar Vidmar ni imel težjega dela z obrambo.

2:0 Parker; 62. minuta:
Domžalčani so izpeljali odlično akcijo pred kazenskim prostorom Krke.
Slobodan Vuk je s podajo med gostujočimi branilci našel Parkerja, ki je s trinajstih metrov močno meril v spodnji desni kot. Žoga se je od vratnice odbila v mrežo.

60. minuta: V ekipi Krke je Novosela zamenjal Medved.

56. minuta: Korun je 25 metrov od vrat Domžal storil prekršek nad Kašnikom. Prosti strel Raniča je končal v živem zidu, v nadaljevanju akcije pa so gostje prišli do kota. Po podaji Raniča je žogo brez težav ujel Vidmar. Sledil je bliskovit protinapad Domžalčanov. Vidmar je na polovici Krke našel Parkerja, ki je na vrhu kazenskega prostora na kratko podal do Vuka. Ta je bil sam pred gostujočimi vrati, a se je izkazal vratar Obradovič.

55. minuta: V ekipi Krke je Maroševića zamenjal Bešić

1:0 Parker; 53. minuta:
Majer je opravil večino dela na sredini igrišča. V kazenskem prostoru je našel Slobodana Vuka, ki je prodrl po desni strani. Podal je v sredino do osamljenega Parkerja, ki je žogo le še pospravil v prazno mrežo.

48. minuta: Skubic je izvajal avt z desne strani. Žogo je vrgel v kazenski prostor, kjer je pred vrata podaljšal Parker. Tam je prišlo do nesporazuma med Mojstrovičem in vratarjem Obradovičem. Do žoge je prišel Vuk, ki je v dvoboju z gostujočim vratarjem padel. Piščalka sodnika Damirja Skomine je ostala nema.

47. minuta: Parker je priboril kot z leve strani. Požeg Vancaš je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo uspešno odbil Cvijanović.

46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Miloša Mijića zamenjal Žiga Kous. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Med odmorom sta zbrano občinstvo zabavali plesni skupini Sovice in Ladies. Direktorica Nogometnega kluba Domžale, Tina Jeklic, pa se je obiskovalcem zahvalila za obisk tekme in za delež, ki so ga z nakupom vstopnic prispevali v sklad za Urbana Gorjanca.

45+2. minuta: Ranič je bil pri žogi na polovici Domžal. S 25 metrov je močno streljal, vratar Nejc Vidmar pa je žogo z rokami odbil. Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Skubic je prodrl po desni strani. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Vuk. Meril je mimo leve vratnice, napadalec Domžal pa je bil tudi v prepovedanem položaju.

43. minuta: Košnik je priboril kot z leve strani. Ranič je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Ivanković, a je meril mimo leve vratnice, žogi pa je smer spremenil tudi Korun.

41. minuta: Parker je priboril kot z leve strani. Po podaji na prvo vratnico je odbil Košnik. Žoga je prišla do Janže, ki je poslal še en predložek v kazenski prostor, tokrat pa je odbil Ranič.

36. minuta: Janža je na levi strani priboril kot za Domžale. Požeg Vancaš je poslal predložek pred vrata, kjer je bil najvišji vratar Obradovič.

33. minuta: Prvič so nevarneje zapretili tudi gostje. Dvakrat so poizkušali s strelom z razdalje, a so uspešno blokirali domači branilci. Po predložku z leve strani je uspešno s pestjo odbil vratar Vidmar.

32. minuta: Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Krke. Njegov predložek so gostujoči branilci odbili v zrak. Parker je z glavo žogo spustil za Mijića, ki je z 20 metrov meril previsoko.

28. minuta: Domžalčani so še enkrat nevarno zapretili. Mijić je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Obradović je žogo odbil predse, Slobodan Vuk pa je s 13 metrov streljal za las previsoko.

27. minuta: Rudi Požeg Vancaš je lepo izigral obrambo Krke na desni strani. Žogo je na kratko podal do Skubica, ki je poslal oster predložek pred vrata. Tam je pred Slobodanom Vukom v zadnjem trenutku odbil vratar Obradovič.

26. minuta: Domžalčani so večino časa pri žogi, vendar do sedaj še niso našli luknje v strnjeni taktični postavitvi Novomeščanov.

19. minuta: Požeg Vancaš je priboril kot z desne strani. Janža je poslal predložek pred vrata, kjer je na prvi vratnici žogo izbil Novosel.

15. minuta: Majer je na sredini igrišča ukradel žogo Raniču. V prodor je krenil Parker, ki je z vrha kazenskega prostora streljal, a so gostje odbili v kot. Po podaji Požega Vancaša je Mijić z vrha kazenskega prostora streljal previsoko.

14. minuta: Zaradi prekrška nad Volaričem je rumeni karton prejel Joshua Parker.

12. minuta: Košnik je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Domžal. Ranič je na kratko podal do Ivankovića, ki je z 20 metrov streljal s prve. Meril je previsoko.

4. minuta: Domžalčani so nemudoma prevzeli pobudo na igrišču. Kombinirali so tudi v bližini kazenskega prostora gostov, a zaenkrat še brez nevarnega zaključka.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Krke.

Domzale-Krka


Skupaj pomagajmo Urbanu

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB