FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: V spominu bodo ostale predvsem tekme

Za igralci selekcije do 15 let Nogometnega kluba Domžale je eden najlepših tednov v njihovih življenjih. Na svetovnem finalu Nike Premier Cup-a so osvojili tretje mesto in poskrbeli za zgodovinski uspeh slovenskega mladinskega nogometa.

NK Domžale U15

Po vrnitvi v Domžale smo od mladih nogometašev pričakovali številne zanimive vtise o Manchestru, vadbenem centru aktualnega angleškega prvaka, Old Traffordu in prijateljski tekmi Manchester United - Sevilla, a smo se zmotili. Predstavniki domžalske nogometne prihodnosti so domov prinesli le občutke iz sedmih tekem, ki so jih odigrali na turnirju. Še najbolj sta se jim v misli utrdili tekmi proti Milanu, ki se je končala z nesrečnim porazom po enajstmetrovkah, in londonskemu Arsenalu, ki je moral v tekmi za tretje mesto s kar 3:0 priznati premoč varovancev Primoža Jeršina.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB