FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalam Pokal Športne zveze Ljubljana 2012

Krompirjeve počitnice so nam letos spet postregle s kvalitetnim nogometnim dvoranskim turnirjem za Pokal Športne zveze Ljubljana v ŠRC Triglav za Bežigradom. Na turnirju je nastopilo 8 močnih ekip in že drugič zaporedoma so nogometaši NK Domžal do 9 let osvojili naslov turnirja (lansko leto kot U8).

ekipa lj27102012

Trener Marko Završan je na turnir povabil deset mladih domžalskih upov. Igralce je pametno razporejal po igrišču, med tekmami pa jih je dobro ogreval in držal v pripravljenosti, tako da so s svojo fizično pripravljenostjo zlahka prišli do finala.

Že v predtekmovalnem delu turnirja so bili fantje izredno razpoloženi in so prvi dve tekmi prepričljivo dobili. Prikazali so dinamično, hitro igro in gledalce ves čas razveseljevali s polno mero znanja in kreativnosti. V zadnji tekmi predtekmovanja so imeli proti sosedom iz Radomelj nekaj smole. Zabeležili so prvi poraz, vendar jih nasprotnik nikakor ni nadigral.

Naši fantje so osvojili prvo mesto v skupini B in se tako v polfinalu pomerili proti drugouvrščeni ekipi skupine A, to je bilo moštvo NK Bravo. Tekma je bila težka in razburljiva, naši nogometaši pa so zmagali z minimalnim izidom 1:0.

V zadnji tekmi so se fantje pomerili z ekipo NOGA Triglav, ki je v svojem polfinalu pometla z Interblockom. Mladi nogometaši Domžal so se izkazali s svojo najboljšo predstavo na turnirju in popolnoma onemogočili nasprotnika za končno zmago na turnirju.

Barve Domžal so zastopali: vratar Žan Malnar, Val Kmetič (2 gola), Anže Kolar (1), Jaka Rems, Jure Žavbi (3), Kristijan Latinčič, Žiga Žiberna, Luka Letnar (2), Tim Miladinović (1),  Sven Lukas Povše (2) in trener Marko Završan.

Za izredno borbeno igro je bil s pokalom za najboljšega igralca turnirja nagrajen Jure Žavbi.

Skupina B:
NK Domžale – NK Idrija 3:0
NK Domžale – NK Interblock 3:2
NK Domžale – NK Radomlje 1:2

Polfinale:
NK Domžale – NK Bravo 1:0
NK Interblock – Noga Triglav 0:6

Finale:
NK Domžale – NOGA Triglav 3:0


Tekst: Toni Rems
Foto: Sandi Letnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB