FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Svetlin s kapetanskim trakom

Mladinska reprezentanca Slovenije, za katero nastopajo tudi štirje predstavniki Domžal, je na prvem srečanju mednarodnega prijateljskega turnirja klonila z 0:1. V Krškem so se veselili Francozi.

V prvem polčasu dvoboja so bili nevarnejši varovanci Agrona Šalje, ki mladim galskim petelinom niso dovolili, da bi resneje ogrozili gol Slovenije. Nadaljevanje srečanja je tehtnico nagnilo v korist Francozov, ki so preko Adriena Trufferta prišli do edinega zadetka na tekmi.

Tamar Svetlin je v vlogi kapetana igral 65. minut. Jošt Urbančič je nastopal celotno srečanje, Benjamin Markuš pa je v igro vstopil s klopi za rezerviste. Vratar Domžal Klemen Mihelak zaradi povišane telesne temperature ni zaigral. Naknadni vpoklic v izbrano vrsto je prejel Žiga Repas, ki se bo moštvu priključil že danes.

Slovenijo nova preizkušnja čaka v soboto, ko se bodo na stadionu Matija Gubec pomerili z Rusijo.

 

PRIJATELJSKI TURNIR:

SLOVENIJA U19 - FRANCIJA U19 0:1

Strelec: Adrien Truffert 71.

Slovenija - začetna enajsterica: Gril, Simić, Laci, Pečar, Kocar, Svetlin, Urbančič, Mutavčić, Maher, Jovan, Prelec.  Selektor: Agron Šalja.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: NZS

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB