FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vabljeni na poletno nogometno šolo

V Nogometnem klubu Domžale bomo tudi v letošnjem poletju organizirali poletno nogometno šolo za osnovnošolce, rojene v letih 2012, 2011, 2010, 2009 in 2008, ki bo potekala med 25. in 28. junijem. 

nkd 21

Aktivnosti bodo v prijetnem ambientu Športnega parka Domžale potekale v prvem tednu šolskih počitnic, predvidoma od 7. do 16.30. ure. Cilji Poletne nogometne šole so seznanjanje z osnovami nogometne tehnike in pravili igre, seznanjanje z osnovami zdravega športnega življenja, skupno druženje in aktivno preživljanje prostega časa. Za udeležence bomo organizirali kosilo in počitek, ki ga bomo popestrili z vodnimi aktivnostmi v bazenu ter igro z napihljivimi igrali.

CENA: 115 eur (vključuje: 4x kosilo, 4x malica, prisotnost strokovno izobraženih trenerjev, vstopnico na bazen, majico, diploma o udeležbi ...)

Prijave do 20. junija zbiramo na emailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound