FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

MNC: Na šestih tekmah do štirih zmag

Za nogometaši Mladinskega nogometnega centra je nov uspešen konec tedna. Na delu je bilo šest selekcij, ki so skupaj zbrale štiri prepričljive zmage, saj so mladinci, kadeti in obe selekciji starejših dečkov vpisali nove točke. Selekcija U13 se z gostovanja na Vrhniki po remiju brez zadetkov vrača s točko, leto mlajša kategorija pa je v gosteh klonila proti Radomljam.   

nkd 7

Mladinci, ki v zadnjih tekmah navdušujejo s predstavami, so prišli do nove zmage. Tokat so bili z 2:0 še drugič v desetih dneh boljši od Brava in so se obdržali na vrhu lestvice mladinske lige. Za Domžalčane sta v polno zadela Benjamin Markuš in Dario Kolobarić, ki je hkrati z 12 zadetki v sezoni na drugem mestu strelcev mladinske lige.

Uspešno so nastopili tudi kadeti, ki so svoje vrstnike iz Brava ugnali s 4:0, in tako ohranjajo stik z vrhom. Domžalski kadeti se namreč trenutno nahajajo na drugem mestu in le s točko zaostanka do vodilnega Maribora, ki pa ima v primerjavi z Domžalčani tekmo manj. Tokrat so mrežo Ljubljančanov zatresli Filip Nikola Ostojić, ki je zadel dvakrat, Jošt Pišek in Benjamin Šeško. Prav Šeško in Ostojić si delita drugo mesto na lestvici strelcev, saj sta jih letos dosegla že petnajst.

Novo zmago so vpisali tudi starejši dečki kategorije U15. Na gostovanju pri Savi so z zadetkoma Žana Luke Steleta Koviča in Jakoba Snedica vpisali štirinajsto letošnjo zmago. Mladi Domžalčani so tako še vedno v boju za vrh, saj kot trenutno četrtouvrščeno moštvo s 47 točkami za vodilnim Bravom zaostajajo le za šest točk, od druge Ilirije pa jih ločita le dve točki. Tretje Brinje Domžalčanom beži le za točko, a imajo vsa tri višjeuvrščena moštva tudi tekmo manj.

Uspešni so bili tudi starejši dečki selekcije U14, ki nastopa v Medobčinski nogometni zvezi Ljubljana. Domžalčani so tokrat visoko, s kar 4:0 ugnali ekipo Jevnice, in se tako povzpeli na sam vrh lestvice. Za rumene so zadetke prispevali Gal Javorič, ki je zadel dvakrat, Jošt Zajc in Tilen Rajter Krebs.

Do remija so prišli nogometaši ekipe Ihan Domžale, ki so gostovali na Vrhniki. Tekma se je končala brez zmagovalca, hkrati pa tudi brez zadetkov.

Žal so bili ob poskusu nove zmage neupešni člani selekcija U12A, ki so gostovali pri Radomljah. Slednji so bili boljši s 5:1, pri čemer je štiri zadetke dosegel Enej Grad. Med strelce se je za rumene vpisal Tian Matijević Bezjak. Varovanci Čazima Sabotiča bodo skušali poraz čim hitreje pozabiti, saj jih nova preizkušnja, tokrat proti Krki, čaka že prihajajočo soboto.

MNC – Pregled tekem

U19: Domžale – Bravo 2:0 (Markuš, Kolobarić)

Zapisnik >>

U17: Domžale – Bravo 4:0 (Ostojić 2x, Pišek, Šeško)

Zapisnik >>

U15: Sava Kranj – Domžale 0:2 (Stele Kovič, Snedic)

Zapisnik >>

U14: Domžale – Jevnica 4:0 (Javorič 2x, Jošt, Rajter Krebs)

Zapisnik >>

U13: Dren Vrhnika – Ihan Domžale 0:0

Zapisnik >>

U12A: Kalcer Radomlje – Domžale 12A 5:1 (Grad 4x, Topolšek; Matijevič Bezjak)

Zapisnik >>

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB