FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pred začetkom spomladanskega dela: Kadeti v boju za vrh

Z izkupičkom v jesenskem delu so zadovoljni tudi domžalski kadeti, ki so prvo polovico sezone pod vodstvom trenerja Aleša Mežnaršiča končali na drugem mestu, z le točko zaostanka za vodilnim Mariborom.

nkd 8

Ob točki zaostanka za Mariborom, čaka kadete v spomladanskem delu napad na vrh lestvice. Pred najbližjo zasledovalko Muro imajo pred začetkom drugega dela prvenstva zajetnih osem točk prednosti. Na 15 tekmah so se 11-krat veselili zmage, enkrat remizirali in le trikrat priznali premoč nasprotniku. Vsi trije porazi so prišli v zadnjih šestih kolih prvenstva, kar je posledica oslabljenosti proti koncu jesenskega dela. 

Po dobro opravljenih pripravah, katerih del so mladi Domžalčani opravili v Umagu, so v spomladanskem delu pripravljeni na napad na vrh lestvice. V pripravljalnem delu so odigrali tudi nekaj pripravljalnih srečanj, med drugim proti Bravu (zmaga z 2:1), Crveni zvezdi (1:1) in Slavenu Belupo (poraz z 1:2). 

V drugem delu prvenstva bodo skušali mladi Domžalčani nadaljevati strelsko učinkovitost iz prvega dela, ko so mrežo nasprotnih ekip zatresli 29-krat. Največ, kar 12 zadetkov, je dosegel Benjamin Šeško. Na drugem mestu klubske lestvice strelcev s sedmimi doseženimi zadetki sledi Filip Nikola Ostojić, pet pa je dosegel Tristan Ciglar. Dva zadetka je vknjižil Tomaž Kepic, medtem ko so se Anže Sojer, Jure Žavbi in Jošt Pišek med strelce vpisali enkrat. 

Šeško je s petnajstimi odigranimi tekmami na samem vrhu lestvice tudi po zbranih nastopih za kadetsko moštvo Domžal. Na vseh srečanjih jesenskega dela so poleg njega nastopili še Jaka Zupan, Žiga Žiberna, Nik Makovec, Tomaž Kepic in Tristan Ciglar. 

Število nastopov:

15 – Jaka Zupan, Žiga Žiberna, Nik Makovec, Tomaž Kepic, Tristan Ciglar, Benjamin Šeško

14 – Filip Nikola Ostojić, Anže Sojer, Sašo Stupar

12 – Matevž Dajčar, Žiga Dajčman, Jure Žavbi

10 – Anže Medle

8 – Emir Saitoski, Matic Kurent

7 – Jošt Pišek

5 – Anže Pestotnik 

3 – Luka Baš 

1 – Lovro Kostanjšek, Stefan Ilić

Število zadetkov: 

12 – Benjamin Šeško

7 – Filip Nikola Ostojić

5 – Tristan Ciglar

2 – Tomaž Kepic

1 – Anže Sojer, Jure Žavbi, Jošt Pišek

Kadeti bodo skušali v drugem delu prvenstva storiti še korak dlje in bodo naskakovali vrh prvenstvene lestvice. Prvi preizkus spomladanskega dela jih čaka v soboto, ko se bodo na domačem igrišču pomerili proti Iliriji. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB