FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

VIDEO: Priprave mladincev in kadetov v Umagu

Ne le člansko moštvo, v minulih dneh so v Umagu bivali tudi nogometaši mladinske in kadetske selekcije. Obe najstarejši moštvi domžalskega Mladinskega nogometnega centra sta v naši tradicionalni pripravljalni bazi preživeli štiri dni, v tem času pa so mladi domžalski nogometaši opravili serijo treningov in odigrali po eno prijateljsko srečanje. Mladinci so ugnali zagrebški Dinamo, kadeti pa so bili boljši od Brava. 

Z opravljenim v hrvaški Istri je bil zadovoljen tudi vodja Mladinskega nogometnega centra in strokovni koordinator Jernej Javornik, ki je prepričan, da so tovrstne priprave in skupno bivanje zelo koristne za mlade nogometaše. Prav tako so odlični pogoji omogočali izvedbo vseh zastavljenih aktivnosti, s katerimi so mladi nogometaši še korak bližje optimalni pripravljenosti pred začetkom spomladanskega dela. Slednjega bosta obe selekciji odprli v začetku marca. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB