FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

VIDEO: Med tednom uspešni selekciji mladincev in starejših dečkov

Zaostali tekmi sta v tem tednu odigrali dve selekciji Mladinskega nogometnega centra. V torek so bili na delu fantje iz domžalske ekipe U14, včeraj pa še nogometaši mladinskega moštva. Obe moštvi sta vknjižili zmagi s 3:0 in tako prikazali novi odlični predstavi, s katerima sta zasluženo dodali nove tri točke na njun ligaški konto. Mladinci so se z zmago prebili na peto mesto ligaške lestvice, za vodilnim Mariborom pa imajo štiri točke zaostanka. Vseeno se lahko varovanci Darka Birjukova hitro povzpnejo na sam vrh, saj imajo v primerjavi s štajerskimi vrstniki odigrani dve tekmi manj. Starejši dečki B so z zmago utrdili drugo mesto na lestvici, za vodilnim Grosupljem pa imajo dve točki zaostanka.

1

U19: 
Domžale - Triglav 3:0 (2x Dario Kolobarić, Tamar Svetlin)
Domžale: Mihelak, Femec, Radovanović, Makovec, Zupančič, Svetlin, Urbančič, Čož, Žinić, Kolobarić, Čeh. Igrali so še: Markuš, Valenčak, Vrhovnik.
Zapisnik >>>

U14: 
Domžale - Olimpija 3:0 (2x Gal Javorič, Alen Bukovec)
Zapisnik >>>

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB