FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odlične predstave selekcije U13 na turnirju v Torinu

Selekcija U13 se je med vikendom udeležila turnirja v italijanskem Torinu. Gre za turnir, ki poteka v več sklopih, zmagovalci pa se nadalje pomerijo z nekaterimi najboljšimi italijanskimi in tujimi ekipami. Tokrat so v kategoriji letnika 2006 med drugimi sodelovale ekipe Juventusa, Lazia, Torina, Lokomotive iz Moskve in Lugana, kar je pravi dokaz, da je šlo za resnično kakovosten turnir.  

IMG 20181014 184515

V prvem delu tekmovanja so domžalski fantje zabeležili dve zmagi, en neodločen rezultat in minimalen poraz proti ekipi Juventusa in se kot drugouvrščeni uvrstili v polfinalno skupino, kjer sta bila nasprotnika FC Torino in Moskovska Lokomotiva. 

V polfinalni skupini so se nato vse tri tekme med omenjenimi nasprotniki končale z rezultatom 0:0, kar je pomenilo, da so bile ekipe po vseh kriterijih izenačene, o potniku v finale pa je nato odločal žreb. V njem je imela največ sreče ekipa iz Moskve in se tako uvrstila v finale, kjer se je pomerila z Juventusom. Ekipa Domžal je tako na koncu tekmovanje končala zaradi manj naklonjene sreče pri žrebu, a s pomembnim spoznanjem, da se fantje lahko kosajo z vrstniki mnogo večjih in bogatejših klubov. 

Med turnirjem si je domžalska odprava ogledala tudi stadion in muzej Juventusa, kjer so se fantje lahko prepričali o veličini trenutno najboljšega italijanskega kluba.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB