FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U11 četrto leto zapored na turnir Mini Euro

Nogometni klub Domžale je ponovno dobil povabilo na prestižni turnir Mini Euro za selekcijo do 11 let. Gre za enega najmočnejših turnirjev v Evropi v tej starostni kategoriji. Turnir bo potekal med 19. in 21. majem 2017 v češkem mestu Františkovy Lázne in nemškem Rehau. Rumeni bodo na tem turnirju nastopili že četrtič in tudi letos jih čakajo eminentni tekmeci, saj bodo nastopili v najtežji skupini. Že drugič se bodo v skupini pomerili z Bayernom iz Münchna.

03 skupinska me31052016

Poleg vrstnikov iz največjega nemškega kluba se bodo rumeni v skupini A pomerili še s portugalskim Portom, Norveško nogometno akademijo, avstralskim FTS Melbournom in češko Sparto iz Prage. Na turnirju bodo nastopile še nekatere ekipe iz največjih evropskih klubov. Izpostaviti velja nizozemski Ajax, angleški Tottenham, nemški Schalke 04, angleški Manchester United, ...

SKUPINA A
Bayern München
FC Porto
Norwegian Soccer Academy
NK Domžale
FTS Melbourne
Šparta Praha

 

SKUPINA B
Ajax Amsterdam
Tottenham Hotspur
AIK StockHolm
Legia Warszawa
Estrellas Fukushima
Team Europa DTFS

 

SKUPINA C
Schalke 04
Manchester United
AGF Aarhus
Young Boys Bern
Funroots Tokio
MSK Žilina

 Besedilo: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.