FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Starejši dečki v Franciji med najboljših osem

Selekcija do 15 let je prvi dan turnirja v Le Cellieriju v Franciji začela z odliko. Na štirih tekmah skupinskega dela tekmovanja je zabeležila tri zmage in remi ter se uvrstila med osem najboljših ekip, ki se bodo v nedeljo pomerile za zmagovalca turnirja.

Ekipa

Varovanci Tomija Broniča so močan mednarodni turnir v bližini Nantesa odprli z dvema zmagama. Najprej so z goli Anisa Jašaragiča, ki je bil uspešen dvakrat in Naceta Koprivnika, s 3:0 premagali ekipo Mars Desert. Drugi nasprotnik je Domžalčanom povzročal nekaj več preglavic toda tudi ekipa Nort AC je morala priznati premoč gostom iz Slovenije. Edini gol je dosegel Elvedin Agović.

Tekma

Po odmoru za kosilo je bil prvi nasprotnik Domžalčanov francoski Herblain, tekma pa se je končala brez golov. Za konec dneva pa je sledil še dvoboj z maroško Casablanco, ki ni bila dorasel tekmec, saj je izgubila s kar 0:5. Gole so dosegli Denis Redžematović, Nace Koprivnik, Anis Jašaragić, Klemen Kolar in Tristan Jerin.

Igrišče

Tekst: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB